Transparent
Inloggen
Sluiten

Zwaarbevochten 0-2 overwinning in Arnhem

21 november 2004 14:44

PSV heeft ook de lastige wedstrijd in Arnhem winnend af kunnen sluiten. De ploeg won uiteindelijk met 0-2 door treffers van Sibon en Beasley. Halverwege de tweede helft werd het duel door de scheidsrechter vanwege spreekkoren aan de kant van Vitesse een kwartier stilgelegd.

Vitesse begon heel goed aan de wedstrijd. Het drukte PSV terug en creerde zich een aantal mogelijkheden. Gomes moest al heel snel knap redden op een kopbal om een vroege achterstand te voorkomen. Naarmate de eerste helft vorderde kwam PSV onder de druk van Vitesse uit en werd het een gelijkopgaander duel. Terwijl Vitesse Peter van den berg verloor met een blessure gebeurde datzelfde aan de andere kant met Vennegoor of Hesselink. Bij een verdedigende actie in het eigen strafschopgebied kwam hij lelijk ten val en blesseerde hij zijn schouder fors.

De tweede helft verliep beter voor PSV. Park en Beasley raakten nog de paal, maar het was invaler Sibon die PSV op voorsprong bracht. Een vrije trap van hem werd van richting veranderd en verdween daardoor in de goal achter Jevric.

Vlak daarna liep de frustratie aan Arnhemse zijde op. Dingsdag gaf Sibon een elleboogstoot en moest met rood van het veld. Coach Bos was witheet en de tribune nam dat over. Na aanhoudende spreekkoren richting Bossen besloot die het duel voor een kwartier stil te leggen.

Het stilleggen van de wedstrijd had gelukkig geen invloed op PSV. Na de hervatting gaf PSV de controle geen moment meer weg en leek en het geloof bij Vitesse een beetje weg. PSV kwam ver in blessuretijd zelfs nog op 0-2 toen Beasley via een counter de score verdubbelde.


Bekijk voor een verslag van minuut tot minuut het uitstekende live verslag van Celinefan hieronder via de link naar het scorebord.




Tags

vitesse arnhem beasley sibon spreekkoren verslag zwaarbevochten aanhoudende arnhemse berg blesseerde bos bossen celinefan counter creerde dingsdag elleboogstoot gelijkopgaander gomes hesselink invaler jevric naarmate park schouder stilleggen val vennegoor vorderde witheet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage