Transparent
Inloggen
Sluiten

Arsenal bij winst ook zeker van 2e ronde

22 november 2004 10:44

Ondanks dat PSV drie punten voor staat op Arsenal, zijn de Engelsen bij winst op PSV al verzekerd van de 2e ronde. Dit komt omdat de andere twee concurrenten in de laatste wedstrijd tegen elkaar moeten en er altijd iemand (of beide) punten verspeeld. PSV ?n Panathinaikos kunnen niet allebei 10 of meer punten halen. Bovendien is het onderlinge resultaat met PSV, het onderlinge resultaat met Panathinaikos (1-1, 2-2) ?n het onderlinge resultaat als de drie clubs met 9 punten eindigen ten aller tijden in het voordeel van Arsenal.

PSV is bij winst op Arsenal uiteraard ook zeker van de 2e ronde (en zelfs van de eerste plaats in de poule). Bij een gelijkspel moet PSV hopen dat Rosenborg wint of gelijkspeelt tegen Panathinaikos. Bij onverhoopt verlies tegen Arsenal moeten de Eindhovenaren hopen dat Rosenborg thuis wint van Panathinaikos om na 5 wedstrijden al zeker te zijn van de 2e ronde.

De huidige stand in poule E:
1. PSV 4- 9 ( 4- 2)
2. Arsenal 4- 6 ( 5- 4)
3. Panathinaikos 4- 5 ( 5- 5)
4. Rosenborg 4- 1 ( 3- 6)




Tags

arsenal panathinaikos rosenborg gelijkspeelt onverhoopt verspeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte