Transparent
Inloggen
Sluiten

ANP: 'Gerets overweegt spits te huren'

19 augustus 2000 23:58 - ANP

Verslaggever: RvN

Het ANP meldt dat Eric Gerets na de wedstrijd liet weten zelfs te overwegen om een spits te huren voor de Champions League. Gezien het feit dat de eerste deadline daarvoor al verstreken is, zal dit waarschijnlijk overigens niet gaan gebeuren.

De eerste reactie geeft echter wel aan dat er enige paniek was na de wedstrijd. 'Dit is een kleine ramp. Wie weet hoelang ik hem kwijt ben. Kezman wil zo ontzettend graag, hij is ongelooflijk gedreven en begon steeds beter zijn draai te vinden. Misschien heeft het met spanning te maken dat hij zo snel gekwetst raakt.'

Gerets liet De Jong invallen voor Kezman. Claudio zat vandaag niet bij de selectie, omdat Gerets niet teveel aanvallers op de bank wilde hebben. Gerets vind dat Claudio op de trainingen de laatste weken niet heeft kunnen overtuigen, waardoor De Jong de voorkeur kreeg.

De Graafschap won de wedstrijd op basis van wilskracht en geloof in eigen kunnen. Hoewel PSV lange tijd nauwleijks kansen hoefde weg te geven, kon het zelf niet tot scoren komen. De Graafschap maakte daar in de slotfase gretig gebruik van. 'Een domper' zo reageerde Gerets die liet weten dat PSV weer met beide voeten op de grond staat en weer alles moet gaan geven om ook dit soort wedstrijden te winnen.

Meer op ANP




Tags

gerets anp graafschap jong kezman deadline gekwetst hoelang nauwleijks paniek ramp verstreken wilskracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte