Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Van Raay vindt uitnodiging onbeschaamd

20 augustus 2000 11:08

Voorzitter Van Raaij van PSV vindt het 'beschamend' dat Manchester United spits Ruud van Nistelrooy van PSV wil uitnodigen voor een testtraining in oktober. Volgens de Engels krant News of the World wil de Engelse kampioen zien hoe het is gesteld met zijn knieblessure. Bovendien wil manager Alex Ferguson van de Engelse club nog deze week een bezoek brengen aan Van Nistelrooy om om met hem te praten over zijn revalidatie. Voorzitter Van Raaij van PSV noemt dat ongepast. Hij vindt dat Manchester United eerst contact moet zoeken met PSV en dat de rust rond de revalidatie nu wordt verstoord. Van Raaij gaat Ferguson morgen om opheldering vragen. Van Nistelrooy was niet bereikbaar voor commentaar: hij is met vakantie.




Tags

nistelrooy raaij ferguson onbeschaamd raay revalidatie bereikbaar opheldering testtraining world

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage