Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op weg naar magische grens

26 november 2004 19:47

PSV en haar supporters leven op een rosse wolk. De ontlading bij zowel spelers als supporters bij het bereiken van de 2e ronde was groter dan bij een landskampioenschap. In plaats van een door de media aangepraat tussenseizoen is de koploper in zowel competitie als Champions League bezig met een waar oogstseizoen. Nog nooit eerder was een seizoen in november al geslaagd. Alleen is in november de koek natuurlijk nog lang niet op. Tegen FC Twente bijv. kan na 70 minuten op de klok de magische grens van 1000 minuten zonder tegentreffer gepasseerd worden. Als PSV volgende week ook nog op bezoek bij de rode lantaarn 63 minuten zonder tegentreffer blijft, kan zelfs het 'onaantastbare' record van het 'grote' Ajax uit de jaren 70 verbroken worden.




Tags

magische aangepraat koek landskampioenschap lantaarn onaantastbare oogstseizoen rosse tussenseizoen twente wolk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage