Transparent
Inloggen
Sluiten

Corinthians wil doelman Gomes van PSV

26 november 2004 20:56 - Terra/Lance

Verslaggever: RvN

Vanderlei Luxemburg, coach van Corinthians, zou in een meeting met de steenrijke investeringsmaatschappij die Corinthians heeft overgenomen, de naam van PSV doelman Gomes hebben genoemd als gewenste versterking. Corinthians is druk bezig op de transfermarkt en tracht o.a. of Tevez of Robinho binnen te halen. Gezien de miljoenen die de club daarvoor wil betalen, wordt Corinthians ook kansrijk geacht in de Zuid-Amerikaanse voetbalwereld om een van de twee spelers te strikken.

Vanderlei Luxemburg was eerder coach van Gomes bij Cruzeiro. Hij wilde in de media zijn interesse voor Gomes niet bevestigen of ontkennen. Gomes zelf zou wel een reactie hebben gegeven op de geruchten. "PSV heeft Cruzeiro 1,5 miljoen dollar betaald. Nu denk ik dat ze wel het dubbele voor mij vragen bij een eventuele verkoop" aldus Gomes. Volgens Lance zou hij op zich wel openstaan voor een hereniging met zijn voormalig coach, maar ziet hij de forse transfersom als een hele grote belemmering daarvoor.

Meer op Terra/Lance




Tags

gomes corinthians cruzeiro luxemburg vanderlei belemmering hereniging investeringsmaatschappij kansrijk lance meeting ontkennen robinho steenrijke tevez tracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte