Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink nog steeds op zoek naar een spits

29 november 2004 22:21

Verslaggever: RvN

Ondanks het feit dat Tevez (vertrekt naar Corinthians) en Robinho (al wil Hiddink de deur nog niet op slot doen voor hem) niet haalbaar blijken, blijft PSV op druk zoek naar een spits. Dat liet Guus Hiddink weten in het programam Voetbal Insite. Namen werden er niet genoemd.

De PSV coach nam het verder op voor Mark van Bommel. Volgens Hiddink wordt het heel moeilijk hem te vervangen op de manier waarop hij nu speelt. Met name in de omschakeling waar vorige seizoenen nog wel wat op was aan te merken, doet van Bommel het nu heel goed, aldus Hiddink. De PSV coach bestreed dan ook de kritiek van bondscoach Marco van Basten op dat vlak. Volgens Hiddink heeft Van Bommel in de Nederlandse competitie een paar wedstrijden de opdracht gehad zijn man te laten lopen om meer aanvallend te denken.

Meer op




Tags

hiddink bommel basten bestreed corinthians insite omschakeling programam robinho slot tevez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte