Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat poulewinst liggen: 4-1 nederlaag

7 december 2004 22:35

PSV heeft de poulewinst laten liggen in Griekenland. De ploeg was van te voren zonder spanning en behandelde het duel al een beetje als tussendoortje. Dat bleek uiteindelijk gevolgen te hebben voor het resultaat. De wissels paakten niet goed uit voor het elftal. Uiteindelijk kreeg de ploeg een met 4-1 groot pak op de broek. De ploeg die zo lang geen tegendoelpunten kreeg moest met de 4-1 wel een grote nederlaag slikken.

PSV kon aanvallend in de eerste helft veel te weinig afdwingen. Panathinaikos moest en dat was te zien. Zij wilden er veel meer voor gaan dan PSV. De 1-0 na een uur spelen was dan ook weinig verrassend, al zou je anders zeggen na het record dat PSV vestigde. Verrassender was de 1-1 van beasley die na een erdere kans nu de 1-1 wel binnenschoot. Maar nog voor rust kwamen de Grieken weer op voorsprong. De dissonant in het elftal Feher ging in de fout en bracht Gomes in moeilijkheden. Die veroorzaakte een penalty en krege daar ook geel bij. De penalty werd feilloos benut.

Naarmate de tweede helft vorderde ging PSV wel voor een beter resultaat. Door verdedigende fouten kreeg PSV de 3-1 en 4-1 op de broek. Aanvallend kreeg de ploeg wel zijn kansen en scoorde het zelfs. De goal van Park werd echter afgekeurd en een penalty werd door van Bommel gemist.

Het zat in de tweede helft ook niet meer voor PSV. maar misschien is juist dat wel het geluk van PSV dit seizoen, dat het op de momenten waar het niet al teveel kwaad kan, niet meezit.


Bekijk voor een geheel live verslag van het duel de link hieronder naar het scorebord verzorgd door Celinefan




Tags

poulewinst broek beasley behandelde bommel celinefan dissonant erdere feher gomes grieken griekenland krege meezit moeilijkheden naarmate paakten panathinaikos park slikken tussendoortje veroorzaakte verrassender verslag vestigde vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage