Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: spelers moeten wel hun verantwoordelijkheid nemen

7 december 2004 23:15

"Hoe makkelijk de goals bij ons binnenvielen....dat kan gewoon niet. Op cruciale momenten liep de tegenstander te makkelijk door de ploeg heen. Het is duidelijk dat we ons op bepaalde posities meer moeten verweren om op Europees niveau mee te komen. In een aantal situaties waren we veel te makkelijk, of werd er geen verantwoordelijkheid genomen door sommige spelers." aldus Hiddink. "Voor mij zijn er een aantal dingen opnieuw duidelijk geworden. Op Europees niveau zel er een tandje bij moeten, er meer verantwoordelijkheid genomen worden."

Hiddink haalde Alex er voortijdig uit. "De eerste gele kaart vond ik vanaf de kant onterecht. Ik wilde vervolgens geen tweede geel riskeren. Als je op de helft van de tegenstander speelt, kan dat gebeuren." Hiddink vond dat Farfan weinig te verwijten was in de spits. Hij werd vaak alleen hoog aangespeeld. "Farfan deed het behoorlijk. Die weet zich wel te verweren. We hebben niet goed naar hem toe kunnen spelen, mede omdat er achterin heel erg slecht gecommuniceerd werd vanavond." Hiddink wilde niet afgeven op Feher, maar hij kon er ook niet onderuit toe te geven dat de Hongaar een heel moeilijke avond had gehad.




Tags

hiddink farfan verweren aangespeeld binnenvielen feher gecommuniceerd hongaar riskeren tandje zel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte