Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink verwacht weinig actie van PSV op transfermarkt

12 december 2004 23:46

Verslaggever: RvN

Guus Hiddink liet in het programma Studio Voetbal weten weinig actie te verwachten van PSV op de transfermarkt in de winterstop. De extra gelden verdiend in de Champions League dienen vooral om nog wat tekorten uit het verleden weg te werken. Noodzakelijk is het halen van een spits ook niet echt meer nu hij met Farfan nog een alternatief voor die positie heeft. Logischerwijs zou er alleen een aankoop worden gedaan indien die echt van hoger niveau is. Het bijbehorende prijskaartje is dan echter meestal het probleem, zoals Guus Hiddink ook noemde bij de naam van Kone die door Borst werd genoemd. Geruchten daarover zouden volgens de journalist hardnekkig zijn. Hiddink ontkende echter dat dat zou spelen.

Meer op




Tags

hiddink borst farfan hardnekkig kone prijskaartje tekorten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte