Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: toch wat katterig naar de kerst; verwacht alle geblesseerde spelers terug na winterstop

18 december 2004 22:26

Verslaggever: RvN

Guus Hiddink liet na afloop van het verloren duel tegen Roda JC weten dat PSV daardoor toch wat katterig naar de kerst zal gaan. "Dit blijft toch in je hoofd. Maar als je probeert de eerste helft van het seizoen te evalueren, dan is het natuurlijk uitstekend geweest. Als je de situatie herinnert waarin PSV zat dan was het een heel goed half jaar in de competitie en Champions League. Dan wil je je deze nederlaag graag nog wegspelen, maar dat kan nu helaas niet voor de kerst."

"Van de andere kant is het goed dat de spelers nu de kans krijgen te herstellen van hun kleine blessures." Daarbij verwacht Hiddink dat PSV in de tweede seizoenshelft met een volledige selectie kan beginnen, dus met John de Jong en Vennegoor of Hesselink. Of er nog spelers vertrekken of bijkomen, wilde Hiddink niet laten weten. "Ik ga niet in op geruchten en speculaties. Daarover zwijg ik."

Meer op




Tags

hiddink katterig hesselink jong roda speculaties vennegoor wegspelen zwijg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman