Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink teleurgesteld over eerste nederlaag

18 december 2004 22:30

Guus Hiddink was na afloop uiteraard teleurgesteld over de eerste nederlaag van het seizoen, in eigen huis nog wel. "Ik vond dat we het eerste half uur heel goed naar de kansen speelden. Het waren niet echt grote kansen en ik vond dat de keeper uitstekend werk verrichtte. Maar dan nog moet je scoren. Je weet dat als je tegen een ploeg als Roda, die een goede counter hanteert, die kansen niet afmaakt, het moeilijker wordt. Als je scoort, moeten ze uit hun schulp raken. Nu speel je hun counterspel in de kaart."

"Vervolgens moesten we in de tweede helft overal ??n op ??n gaan spelen. Dan wordt het per definitie moeilijk, omdat ze graag leunen en voorin de kwaliteiten hebben om het ons lastig te maken. Maar we waren zelf niet scherp genoeg in de uitvoering. Dat je dan verliest, dat is dan zo en dat komt zo voor de kerst slecht uit."




Tags

hiddink counter counterspel definitie hanteert leunen roda schulp uitvoering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte