Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets: Meer hoop dan vorig seizoen

25 augustus 2000 12:34

Verslaggever: RvW

De lunch van de PSV spelers na de training werd uitgesteld op De Herdgang om de loting voor de Champions League te kunnen volgen.

Gerets liet van te voren weten de ploegen die ze vorig jaar al tegen kwamen in de Champions League, liever te willen vermijden. Uiteindelijk zou dat ook lukken. In de loting trof PSV Manchester United, Dynamo Kiev en Anderlecht.

Een loodzware loting tegen clubs waar PSV een verleden mee heeft. Manchester United is natuurlijk een zeer goede bekende met alle gebeurtenissen rond Van Nistelrooy en eerder Stam. Dynamo Kiev kwam PSV een paar jaar geleden al tegen in de Champions League. PSV heeft verder al jaren een uitstekende band met het bestuur van Anderlecht.

Eric Gerets liet weten na de loting meer hoop te hebben op kwalificatie voor de tweede ronde dan vorig seizoen. Met name vond hij het heel leuk om naar belgie te kunnen gaan voor de wedstrijd tegen Anderlecht. De groep vond hij verder moeilijk te taxeren, maar hij liet weten toch wel mogelijkheden te zien, ondanks de zware loting.

Meer op




Tags

gerets anderlecht dynamo kiev belgie bestuur herdgang kwalificatie lunch nistelrooy stam taxeren vermijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage