Transparent
Inloggen
Sluiten

4-3-3 steeds populairder onder PSV-fans

1 januari 2005 22:34 - Ideale Opstelling

Verslaggever: JV

Afgaand op de favoriete opstellingen van de supporters van PSV wordt het 4-3-3 systeem, wat momenteel onder Hiddink gespeeld wordt, steeds populairder. De laatste tijd kiezen bijna de helft van de fans voor het 4-3-3 systeem, het 4-4-2 systeem staat met 37.6% als tweede populaire formatie. Berekend over alle favoriete opstellingen is het 4-4-2 systeem met 54,5% nog wel populairder dan het 4-3-3 systeem. Echter waar begin van het seizoen slechts 12,9 % van de fans koos voor 4-3-3 is dat momenteel al 31,3 %.

Onder de spelers is de 1e competitiehelft de populariteit van Vonlanthen, Zoetebier, Sibon, Bogelund, Leandro en Feh?r flink dalende geweest. Grote steigers zijn Farfan, Vennegoor of Hesselink, Gomes en Vogel. Opvallend is verder dat er in zowel de opstelling voor de lange als korte termijn op dit moment geen basisplaats wordt toebedeeld aan zowel John de Jong als Johan Vogel. Hiddink geeft tot nog toe ??n van deze twee spelers steeds een basisplaats als linkshalf.

Stuur nu jouw favoriete opstelling in!

Meer op Ideale Opstelling




Tags

populairder hiddink opstellingen vogel afgaand bogelund competitiehelft dalende farfan feh gomes hesselink jong leandro linkshalf populariteit sibon steigers toebedeeld vennegoor vonlanthen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte