Transparent
Inloggen
Sluiten

Verkoop eigen vervoer RKC-PSV begonnen

8 januari 2005 20:52 - Ticketbox

Verslaggever: MP

De verkoop voor eigen vervoer voor de wedstrijd RKC Waalwijk - PSV is vandaag via Ticketbox begonnen. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 30 januari om 12.30 uur. De verkoop via de ticketingorganisatie loopt tot en met donderdag 27 januari. Alle clubcardhouders van PSV kunnen tegen betaling van ? 14,00 ??n losse kaart voor bezoekersvak KK kopen. Over de vrijwillge buscombi van de Supportersvereniging is nog niets bekend.

Het kaartje voor PSV-supporters is goedkoper dan een kaartje voor een vergelijkbaar RKC-vak. De waalwijkers rekenen voor topwedstrijden een hoger tarief. Echter bij de vaststelling van de prijzen voor het bezoekersvak mag geen onderscheid worden gemaakt tussen de 17 bezoekende betaald voetbalorganisaties. Het Mandemakers Stadion heeft een totale capaciteit van 7500. Volgens de norm opgenomen in het Reglement Betaald Voetbal zouden de Waalwijkers een bezoekersvak van minimaal 500 toeschouwers moeten hebben. De gastvrije Brabanders hebben er echter ??n van 684 toeschouwers.

Meer op Ticketbox




Tags

rkc bezoekersvak vervoer kaartje betaling buscombi capaciteit clubcardhouders mandemakers norm onderscheid reglement supportersvereniging tarief ticketbox ticketingorganisatie vaststelling voetbalorganisaties vrijwillge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis