Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zoekt drie nieuwe aanwinsten

13 januari 2005 22:28 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: JV

Guus Hiddink hoopt komende zomer met het aantrekken van drie nieuwe spelers weer een flinke impuls te geven aan het team van PSV. De technisch directeur denkt daarbij aan een centrumspits, een vleugelverdediger en een middenvelder die de vervanger moet worden van Mark van Bommel. Manager Stan Valckx is in afwachting van een officieel bod op Gerald Sibon.

Aruna Kon? van Roda JC staat nog altijd op het verlanglijstje van de club. Gezien de fysieke kwetsbaarheid van met name Kasper Bogelund, de trage ontwikkeling van Michael Lamey en de aanwezigheid van maar ??n linksback wil Hiddink een vleugelverdediger aantrekken. Er bestaat bij PSV, anders dan in het recente verleden, geen financi?le noodzaak om spelers te verkopen. Lee, Park, Vogel en zelfs Van Bommel kunnen hun contracten verlengen.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

bommel hiddink vleugelverdediger aanwezigheid aruna bogelund centrumspits gerald kasper kwetsbaarheid lamey lee michael park roda sibon trage valckx verlanglijstje vogel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage