Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zoekt jeugdspelers voor FC Eindhoven

20 januari 2005 19:32 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: JV

PSV en FC Eindhoven zijn elkaar dicht genaderd om te gaan samenwerken. De technische staf van PSV moet de komende weken het technische beleid van de stadgenoot uitstippelen, inclusief de keuze voor een nieuwe trainer. Daarbij hoort het overhevelen van talentvolle jeugdspelers waarbij FC Eindhoven het salaris gaat betalen. PSV wil geen ervaren spelers stallen die overbodig zijn in de A-selectie. Probleem is dat PSV jeugdspelers niet kan dwingen naar de kleine buur te gaan omdat dat niet in hun contract is opgenomen. Als Guus Hiddink en zijn staf tot de conclusie komen dat er geen 'win-win situatie' is of er geen volwaardige spelers kunnen worden aangeboden, kan de samenwerking nog afgeblazen worden.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

afgeblazen buur genaderd hiddink overhevelen stadgenoot stallen uitstippelen volwaardige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis