Transparent
Inloggen
Sluiten

ME en paarden weg uit stadion PSV

27 augustus 2000 11:51 - BN/De Stem

Verslaggever: RvW

Het Brabantse dagblad BN/De Stem meldt dat de mobiele eenheid en de politie ter paard voortaan weg zullen blijven uit het PSV stadion. De politie heeft daartoe besloten in overleg met PSV omdat de veiligheid binnen het stadion tot de verantwoordelijkheid van PSV valt. De goede stewardorganisatie van PSV en verbeterde videobewaking zou volgens een woordvoerder van de politie de veiligheid van de supporters garanderen.

Met name de politie ter paard veroorzaakte in het verleden nogal eens onrust en problemen in het Philips Stadion. Buiten het stadion zal de politie uiteraard wel verantwoordelijk zijn voor de veiligheid.

Meer op BN/De Stem




Tags

paard paarden eenheid garanderen stewardorganisatie verbeterde veroorzaakte videobewaking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage