Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets over de afgelopen week

27 augustus 2000 13:40

Verslaggever: RvN

Volgens Eric Gerets gaat het de goede kant op met Kezman en Ramzi. Hij moet beide spelers zelfs intomen om niet te veel te doen en zichzelf te forceren. Gerets liet weten te hopen dat de Joegoslavische spits zich einde van de week weer bij de selectie kan gaan aansluiten.

Verder was Eric Gerets erg blij met de trip afgelopen week naar Barcelona. Volgens hem was het een zeer nuttige ervaring voor vooral de jonge spelers met het oog op de Champions League. In de eerste helft tegen Barcelona waren veel spelers dan ook behoorlijk onder de indruk van de entourage, waardoor PSV bij vlagen werd weggespeeld. De tweede helft ging het al veel beter aldus Gerets. 'Het team herpakte zich uitstekend.' Volgens Gerets kunnen dit soort ervaringen van groot belang zijn in de komende Champions League wedstrijden.

PSV zal voor die wedstrijden zijn beste vorm gevonden moeten hebben om met Dynamo Kiev en Anderlecht te strijden voor de tweede plaats in de poule, aldus Eric Gerets.

Meer op




Tags

gerets barcelona anderlecht dynamo entourage herpakte intomen joegoslavische kezman kiev nuttige ramzi vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage