Transparent
Inloggen
Sluiten

Is PSV rond met Robert De Pinho voor directe transfer? Bedrag van 5 miljoen euro genoemd

28 januari 2005 07:31

Verslaggever: RvW

Afgelopen week verscheen er op het forum al een gerucht over de vermeende transfer van een Mexicaan danwel Braziliaan door PSV 1KAMPIOENEN. Afgaand op alle berichten die nu binnenstromen bij PSV Netwerk vanuit Mexico lijkt daar een behoorlijke kern van waarheid in te zitten.

De 23-jarige Robert de Pinho Souza is volgens Mexicaanse media hetgeen bevestigd is door de club plotseling naar Nederland vertrokken om de transfer naar PSV af te ronden. Hij speelde sinds een jaar voor het Mexicaanse Atlas en was een van de topscorers van de Mexicaanse competitie. Daarvoor speelde hij in Moskou bij Spartak.

De technisch directeur van de club bevestigde het vertrek van de speler. Dat was tegen de wens van de club. De club had de spits nog een half jaar willen houden. Hij nam dat de speler niet kwalijk, maar de zaakwaarnemer van de speler. Contractueel kon de club de speler echter niet tegenhouden. Hij had nog een tweejarig contract, maar een clausule dat hij bij een aanbieding uit Europa weg mocht. De president van de club bevestigde in de media dat er een akkoord zou zijn met PSV over de transfer.

Speculaties over het transferbedrag liggen in de buurt van 5 miljoen dollar.

Foto speler
Statistieken in Mexico
Bevestiging technisch directeur
President bevestigt akkoord met PSV
Speculaties over transferbedrag van 5 miljoen dollar
Clausule in contract

Meer op




Tags

pinho mexico speculaties transferbedrag afgaand atlas binnenstromen braziliaan foto kampioenen kern nederland souza spartak tegenhouden topscorers tweejarig waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage