Transparent
Inloggen
Sluiten

Onduidelijkheid over status transfer Robert de Pinho

28 januari 2005 12:06

Verslaggever: RvN

De status van de transfer van Robert de Pinho naar PSV is niet geheel duidelijk. De Mexicaanse club bevestigde eerder zelf dat de Braziliaan al was vertrokken naar Eindhoven en dat ze hem niet kon tegenhouden. In een later statement op de offici?le site meldt de club dat PSV op 25 januari een bod heeft uitgebracht. Omdat dat lager was dan het afgesproken bedrag, opgenomen in een clausule in het contract van de speler, zou de club de speler niet hebben toegestaan te vertrekken. Mocht PSV het vastgestelde bedrag betalen, dan kan de club Atlas een transfer niet blokkeren. In Mexicaanse media wordt een bedrag van 5 miljoen dollar genoemd.

Bij PSV konden de geruchten vanmorgen ontkend noch bevestigd worden, zo meldt persbureau Novum in een artikel op Nu.nl.

Meer op




Tags

pinho onduidelijkheid atlas braziliaan novum persbureau statement tegenhouden vastgestelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte