Transparent
Inloggen
Sluiten

'Porto eist bewijs van transfervrije status Leandro'

29 januari 2005 10:57

Verslaggever: RvW

Het Portugese O Jogo meldt dat alle onderhandelingen tussen Porto en leandro inmiddels zijn afgerond, maar dat een transfer alleen tot stand kan komen als Leandro Porto bewijs kan geven dat hij transfervrij en zonder contract is bij PSV. Dat bewijs zou uiterlijk maandag geleverd moeten worden zodat hij nog op tijd ingeschreven kan worden. De kans dat dat gebeurt is uiterst klein. Stan Valckx liet in een reactie weten dat PSV het cotract niet zomaar zal ontbinden.

In Braziliaanse media verscheen gisteren het bericht dat Sao Paulo enkele weken geleden ook al bij PSV had aangeklopt voor Leandro, maar dat de transfersom die PSV vroeg veel te hoog was voor de Braziliaanse club.

Meer op




Tags

leandro bewijs porto eist cotract jogo valckx

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage