Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: 80 uur werkstraf voor PSV'er Theo Lucius

31 januari 2005 20:45

De politierechter in Breda heeft PSV-voetballer Theo Lucius veroordeeld tot tachtig uur werkstraf. Hij was betrokken bij de levering van illegaal vuurwerk. Als hij de werkstraf niet uitvoert, moet hij veertien dagen de cel in.

Bij het afsteken van het vuurwerk raakten twee mensen gewond. Een man uit Breda moet zelfs een oog missen. Volgens de politierechter bemiddelde Lucius bij de verkoop. Het vuurwerk kwam van een woonwagenkamp in Vlijmen.

Volgens de rechter konden zowel Lucius als het slachtoffer weten dat het vuurwerk illegaal was. De familie van het slachtoffer is teleurgesteld in de uitspraak. Lucius gaat in beroep, zo liet zijn advocaat, mr. Knoops, weten.




Tags

lucius vuurwerk werkstraf illegaal politierechter slachtoffer advocaat bemiddelde beroep cel gewond knoops levering uitvoert vlijmen woonwagenkamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage