Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets haalt uit naar NOS verslaggever

27 augustus 2000 19:41

Verslaggever: NvdL

PSV coach Erik Gerets heeft vlak na de wedstrijd tegen Utrecht duidelijke taal gesproken in de richting van de verslaggever van radio 1. Gerets was het totaal niet eens met de visie van de verslaggever en gaf hem dit in rustige maar zeer duidelijke taal te verstaan.

Hoofdonderwerp in het interview was de prestatie van scheidsrechter Dick Jol in de wedstrijd. De verslaggever was van mening dat Jol duidelijk in het voordeel van PSV zou hebben gefloten.

Gerets:"Als u probeert te beweren dat Jol in het voordeel van PSV heeft gefloten dan ben ik dit absoluut niet met u eens, het tegendeel zelfs"
Verslaggever:"Maar als je de cijfers bekijkt, FC Utrecht heeft vijf gele kaarten gekregen, PSV slechts ??n."
Gerets:"Nou als dat uw redenering is stel ik voor dat u uw micro uit uit uw hand haalt en een andere job gaat zoeken want dat is natuurlijk onzin."

De onvrede over de negatieve benadering van de NOS was duidelijk te merken bij de trainer van PSV, die de verslaggever van Radio 1 in het interview simpel en eenvoudig zijn plaats wees.

Meer op




Tags

gerets jol nos utrecht hoofdonderwerp job micro onvrede onzin redenering verstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage