Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog geen duidelijkheid over Leandro en Porto [update]

1 februari 2005 18:19

Verslaggever: RvN

Ondanks dat de transfermarkt inmiddels is gesloten, bestaat er nog geen duidelijkheid of Leandro nu voor Porto gaat spelen of niet. Afgaande op de meest betrouwbare berichten in de Portugese media, is de Braziliaan inmiddels ingeschreven bij de Portugese bond en zou hij indien PSV hem alsnog vrijgeeft alsnog voor Porto kunnen gaan spelen. Leandro zou afgereisd zijn naar Porto in afwachting van een akkoord tussen zijn zaakwaarnemers en PSV over vrijgave van de middenvelder.

DE krant O Jogo meldt dat Porto de zaak overlaat aan de FIFA om te bepalen of hij transfervrij naar Porto kan komen. Zo was hij door zijn zaakwaarnemers wel aangeboden omdat zijn contract bij PSV niet rechtsgeldig zou zijn.

In het tijdschrift A Bola was Pedro Salazar heel duidelijk. Volgens hem houdt PSV Leandro gewoon aan zijn contract en moet Porto ndien het Leandro wil naar PSV komen.

Meer op




Tags

porto leandro bola braziliaan fifa jogo ndien overlaat pedro rechtsgeldig salazar vrijgave vrijgeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage