Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Hilst koel en gedecideerd over vier strafschoppen

2 februari 2005 23:04

Op een wijze waarop alle scheidsrechters de media te woord zouden moeten staan, stond van der Hilst in een interview de verslaggever van Canal+ te woord. De scheidsrechter liet weten de protesten van de RBC spelers te begrijpen. "Dat had ik zelf ook gedaan" aldus de scheidsrechter. Twijfels over de gegeven penalties had hij niet en hij legde uit waarom. Alleen de derde penalty was in zijn ogen zeer dubieus. Hij moest daarbij echter afgaan op de assistent scheidsrechter om te bepalen of de overtreding er binnen of er buiten was.

Van der Hilst liet daarbij weten inderdaad getwijfeld te hebben over de tweede gele kaart van Fortes. Mede door de directe reactie van Van Bommel nam de scheids de tijd en besloot dat het geen gele kaart behoefde te zijn omdat Fortes vanwege het gladde veld doorgleed en erg geen opzet in de actie hoefde te zitten.




Tags

hilst fortes afgaan behoefde bommel canal doorgleed gladde penalties rbc scheids

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte