Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Michael Lamey is niet te huur

10 februari 2005 20:52

Verslaggever: JV

Volgens de papieren versie van Voetbal International gaat Michael Lamey niet op huurbasis naar Willem II. Door de blessure van Nuelson Wau was Willem II zeer ge?nteresseerd in het huren van de rechterverdediger, die ook in het centrum uit de voeten kan. PSV, dat op drie fronten zo lang mogelijk actief wil blijven, wil Michael Lamey niet verhuren omdat dat onvoldoende besparing oplevert om zelf een versterking te halen. Om diezelfde reden ging een overgang naar het Engelse Southampton al niet door. Lamey is bovendien vooral ge?nteresseerd in een club uit het buitenland. In tegenstelling tot de binnenlandse is de buitenlandse transfermarkt momenteel gesloten.




Tags

lamey michael huur nteresseerd besparing fronten nuelson rechterverdediger southampton wau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman