Transparent
Inloggen
Sluiten

Westerhof: maximaal vier jaar voorzitter van PSV

16 februari 2005 19:35

Verslaggever: RvN

PSV-voorzitter Rob Westerhof laat in een interview met het tijdschrift Carp (waaruit Nu.nl gisteren al quotete) weten niet te lang voorzitter te willen zijn van PSV. Hij vind dat Van Raaij en Van den Herik te sterk het boegbeeld zijn geworden van een club. "Een club moet in mijn ogen van iedereen zijn en daarom moet je een baan als deze niet te lang doen. Ik wil dit minimaal drie en maximaal vier jaar doen."

Sportief hoeven fans overigens niet te vrezen voor spelers die puur voor het commerci?le gehaald worden onder de nieuwe voorzitter. "We blijven ook zoeken naar een goede Chinese speler, maar er is er nog geen van ons niveau" aldus de PSV-voorzitter.

Meer op




Tags

westerhof baan boegbeeld carp herik quotete raaij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte