Transparent
Inloggen
Sluiten

Weer geruchten over Robinho?

24 februari 2005 07:31

Verslaggever: RvN

Uit het niets komt Frans van den Nieuwenhof in een artikel in De Gelderlander weer met een bericht over Robinho. Een dergelijk toptalent zou PSV een stap verder helpen in Europa. Volgens hem zou de Raad van Commissarissen een akkoord van Hiddink voor een transfer van 15 miljoen euro enkele maanden geleden hebben tegengehouden. Het merkwaardige is dat nu iedereen er van uitgaat dat Robinho naar Real Madrid verhuist en de Spanjaarden dat ook bevestigden, hij suggereert dat een transfer nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Robinho zou nog steeds een voorkeur hebben voor een Europese start bij PSV. Daarnaast meldt hij dat Chelsea zou willen meewerken aan een gezamenlijke transfer en dat financiers rond PSV het risico voor PSV zouden willen spreiden.

Meer op




Tags

robinho bevestigden chelsea gelderlander hiddink madrid nieuwenhof spreiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis