[CL] Monaco verder achterop

27 februari 2005 12:35

Monaco heeft na het tikje van PSV opnieuw een nederlaag geleden. De ploeg verloor in de competitie uit bij Nice met 2-1. Na 58 minuten maakte Gigliotti nog wel de 1-1 maar daar konden ze slechts acht minuten van genieten. De achterstand op Olympique Lyon loopt daardoor op tot 12 punten. Marseille en Lille dat respectievelijk drie en twee punten voorsprong hebben, kunnen zondag verder uitlopen op de nummer vier. De Italiaanse doelman Flavio Roma en de Griekse middenvelder Akis Zikos hadden tegen PSV een blessure opgelopen waardoor ze tegen Nice verstek moesten laten gaan. Ook voor S?bastien Squillaci en Ernesto Chevant?n kwam de derby nog te vroeg.