PSV pakt ook in Heerenveen de punten: 0-3

27 februari 2005 18:24

PSV heeft zondagmiddag een grote stap op weg naar haar 18e landstitel gezet door de uitwedstrijd bij Heerenveen met maar liefst 0-3 te winnen. Park opende zes minuten voor rust de score voor de Eindhovenaren. Mark van Bommel stuurde Farf?n met een schitterende pass op avontuur en de Peruaan vond Park-Ji Sung bij de tweede paal die de bal in 2e instantie goed intikte.

In de 64ste minuut miste Heerenveen een penalty. Het was eingelijk het enige moment waar Gomes in actie hoefde te komen. In de slotfase kreeg PSV steeds meer ruimte en besliste de Peruaan Jefferson Farfan het duel met twee treffers. Nadat de bal na een afgeslagen aanval weer voor zijn voeten kwam, haalde de Zuid-Amrikaan onhoudbaar en zeer fraai uit. In de blessuretijd zorgde de aanvaller ook nog voor de 0-3. De vrije trap van Mark van Bommel werd door Farfan knap binnengeschoten.

Lees het wedstrijdverslag van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.