Transparent
Inloggen
Sluiten

Opheldering over prijzen reis naar Anderlecht

3 september 2000 20:54 - Discussie op forum

Verslaggever: RvN

Naar aanleiding van veel vragen over het prijsverschil tussen de reizen van de Supportersvereniging en Stichting Oost hebben beide partijen besloten gezamenlijk opheldering te geven over de verschillen in prijzen. De reis via de Supportersvereniging kost 146 gulden, via Stichting Oost 125 gulden. Dit verschil zou o.a. liggen in de kwaliteit van de plaatsen in het stadion. De kaarten van Stichting Oost betreffen kaarten die allen zijn voor de 'mindere' plaatsen (66 gulden) in het Anderlecht stadion. De meeste kaarten die de Supportersvereniging in bezit heeft zouden voor de betere plaatsen (106 gulden) zijn. Pas als alle 'dure' plaatsen verkocht zijn, gaat de Supportersvereniging over tot de verkoop van de 'goedkope' kaarten die zij in bezit heeft. De prijzen zijn dan 106 gulden (en 131 gulden voor niet-leden).

De Supportersvereniging laat in een verklaring weten dat haar leden tegen kostprijs mogen reizen, te weten: 40 gulden (niet leden '65 gulden). De daadwerkelijke busreizen van de Supportersvereniging zijn volgens haar 19 gulden goedkoper dan die van Stichting Oost.

De Supportersverening en PSV zouden bij Anderlecht hebben geprotesteerd tegen de hoge prijzen van de kaarten, zeker voor de 'zeer ondermaatse' plaatsen voor de kaarten van 66 gulden. Dit protest heeft uiteindelijk niet geholpen. Stichting Oost heeft tot nu toe 150 van deze plaatsen toegewezen gekregen, dit zouden er eventueel nog meer kunnen worden.

Duidelijk wordt in ieder geval dat Stichting Oost en de Supportersvereniging openheid van zaken gaven naar aanleiding van de vele vragen van Supporters onder andere op deze forums, hetgeen als zeer positief beschouwd mag worden. Volledige duidelijkheid is voor iedereen van groot belang en het feit dat Supportersvereniging en Stichting Oost hiertoe samen overgaan mag als een hele goede stap vooruit gezien worden. Dat de ene organisatie uiteindelijk andere keuzes maakt dan de andere (bijv. kwaliteit plaatsen) is dan minder van belang.

Meer op Discussie op forum




Tags

gulden supportersvereniging oost anderlecht opheldering busreizen geprotesteerd kostprijs openheid prijsverschil protest supportersverening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte