Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties: Goal van Vennegoor of Hesselink was beslissend

9 maart 2005 22:37

Na afloop waren alle PSV'ers unaniem van mening dat de goal van PSV doorslaggevend was in het duel. Tot die tijd had PSV het moeilijk met Monaco. Daarna ging PSV steeds makkelijker voetballen en kreeg het de ruimte. "We kwamen teveel in de verdrukking. Dat weet je in een uitwedstrijd in de Champions League. Die moet je goed zien door te komen" aldus Cocu. "De enige kanttekening was dat we te snel voor de lange bal kozen in het begin van de wedstrijd. We hadden het iets meer voetballend moeten bestrijden. Maar het is een stug team om tegen te spelen, ze gaven goed druk" aldus coach Hiddink. Aanvoerder Van Bommel was eenzelfde mening toegedaan. "Tot de 1-0 hadden we het lastig. Na die goal hadden we het duel onder controle."

"Dit is fantastisch voor iedereen die er aan meegewerkt heeft, met alle nieuwe spelers. Het is dik verdiend gezien hoe we gevoetbald hebben in deze twee duels" aldus een glunderende Cocu. "De goal van vennegoor of Hesselink gaf ons vertrouwen, toen gingen we makkelijker voetballen. We hebben gewoon een hele goede organisatie, dat blijkt iedere keer weer. We zijn moeilijk te verslaan achterin en hebben voorin snelheid, behendige spelers en kunnen de bal goed vast houden. Het is een uitgebalanceerd elftal waar alles inzit wat je nodig hebt."

Cocu had gehoopt op een treffen tegen Barcelona, maar dat zit er niet meer in. Een andere voorkeur heeft hij niet. Hiddink wilde nog geen voorkeur uitspreken, zo vlak na de wedstrijd. "Dat is een luxe zorge van morgen."




Tags

cocu hesselink vennegoor hiddink barcelona behendige bommel eenzelfde glunderende inzit kanttekening kozen meegewerkt monaco toegedaan uitgebalanceerd unaniem verdrukking zorge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage