PSV2 speelt gelijk op de Herdgang

4 september 2000 17:52

Verslaggever: NvdL

Het tweede elftal van PSV heeft vandaag het eerste duel in de eredivisie voor tweede elftallen teleurstellend met 2-2 gelijk gespeeld tegen promovendus Feyenoord2. PSV kwam eerst met 2-0 voor door twee doelpunten van Cicilia, maar Somalia scoorde in de 39ste minuut tegen. In de 42ste minuut kreeg PSV2 een rode kaart. Becker haalde van achter een speler van Feyenoord hard onderuit en werd door de scheidsrechter van het speelveld verbannen. PSV kon vervolgens nog lang de voorsprong vasthouden maar moest in de 85ste minuut alsnog capituleren door een doelpunt van wederom Somalia.