Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink niet blij met speeldatum

14 maart 2005 21:36

Op zondag 6 maart konden wegens hevige sneeuwval FC Groningen-PSV en Ajax-AZ geen doorgang vinden. De KNVB kwam als nieuwe datum voor het duel FC Groningen-PSV met donderdag 17 maart uit de hoge hoed terwijl Ajax-AZ is vastgesteld op donderdag 7 april omdat de Alkmaarders deze week de return van de 1/8 finale van de UEFA-Cup moeten spelen. Guus Hiddink is absoluut niet blij met de datum van PSV omdat deze te dicht op de wedstrijd tegen Ajax zit.

Een dag eerder spelen, op woensdag 16 maart kon niet omdat de Groningse politie dan niet voldoende man op de been kan brengen. De KNVB ging er tevens bij voorbaad al vanuit dat PSV zou winnen van AS Monaco. Had PSV verloren dan kwamen er meerdere data vrij. Het ziet er naar uit dat de Alkmaarders hun zegetocht in Europa ook voortzetten waardoor de ploeg op 7 april een Europees duel moeten spelen. De KNVB moet dan wederom op zoek naar een nieuwe speeldatum voor de semi-topper Ajax-AZ.




Tags

hiddink knvb groningen groningse hevige hoed monaco semi sneeuwval topper uefa voorbaad voortzetten zegetocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage