Transparent
Inloggen
Sluiten

Eurosport zendt CL loting live uit

15 maart 2005 18:56

Verslaggever: RvN

Eurosport doet vrijdag 18 maart rechtstreeks verslag van de loting voor de kwartfinales van het Champions League- en UEFA Cup toernooi. Om 12:00 uur staat, op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon (Zwitserland), de loting voor de laatste acht ploegen van de Champions League gepland. Om 13:00 uur vindt de loting van de overgebleven ploegen in het UEFA Cup toernooi plaats.

Persbericht Eurosport:

Champions League
PSV blijft het goed doen in de Champions League. De ploeg van trainer Guus Hiddink bereikte voor het eerst in de geschiedenis de tweede ronde en won daarin overtuigend van de verliezend finalist van vorig jaar, AS Monaco. De Eindhovenaren zijn met een ijzersterk seizoen bezig en dus is een langer verblijf in Europa zeker niet uit te sluiten. Opvallend is dat er voor het eerst sinds 12 jaar geen Spaanse ploegen bij de laatste acht zitten. Chelsea schakelde Barcelona uit en Real Madrid was, na verlenging, niet opgewassen tegen Juventus. AC Milan, Bayern M?nchen, Olympique Lyon en Liverpool schaarden zich eveneens bij de beste acht clubs van Europa. De winnaar van het duel Inter Milaan ? Porto maakt het veld compleet. De heenwedstrijden van de kwartfinales staan op 5&6 april gepland. De terugwedstrijden zijn een week later. De finale van de UEFA Champions League is op woensdag 25 mei in het Atat?rk Olympic Stadium in Istanbul (Turkije). Eurosport besteedt uitgebreid aandacht aan de Champions League wedstrijden in de programma?s UEFA Champions League Weekend, UEFA Champions League Happy Hour en UEFA Champions League Total.

UEFA Cup
Deze week zijn de terugwedstrijden van de 1/8 finales van het UEFA CUP toernooi. AZ staat al met ??n been in de kwartfinale van dit toernooi. De Alkmaarders wonnen de lastige uitwedstrijd tegen Shaktar Donetsk (Oekra?ne) met 1-3 en moeten in staat zijn deze voorsprong in de Alkmaarder Hout te verdedigen. Newcastle United, met Patrick Kluivert, heeft ook uitzicht op de kwartfinales. De Engelsen wonnen met 1-3 van het Griekse Olympiakos Piraeus. Bij de overige wedstrijden is de strijd nog helemaal open. De hoogtepunten van de gespeelde wedstrijden zijn donderdagavond 17 maart om 22.30 uur te zien op Eurosport.

18-03 12:00-12:15 Loting Champions League LIVE
18-03 13:00-13:15 Loting UEFA Cup LIVE

Meer op




Tags

uefa eurosport kwartfinales terugwedstrijden alkmaarder atat barcelona bayern besteedt chelsea donetsk heenwedstrijden hiddink hoofdkantoor hoogtepunten hour hout ijzersterk inter juventus kluivert liverpool lyon madrid milaan milan monaco newcastle nyon oekra olympiakos olympic persbericht piraeus porto schaarden schakelde shaktar total turkije uitzicht verlenging verslag zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte