Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Theo Lucius te gast in FC Brabant.

17 maart 2005 11:27

FC Brabant komt vrijdag vanaf trainingscomplex De Herdgang van PSV. De Eindhovenaren bereiden zich daar voor op de topper tegen Ajax, die zondag in de Amsterdam Arena gespeeld wordt. Op vrijdag wordt ook bekend welke tegenstander PSV treft in de kwartfinale van de Champions League en bovendien horen de Nederlandse PSV'ers of ze zijn opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Redenen genoeg dus om met FC Brabant bij PSV langs te gaan.



Behalve reacties op de loting en een vooruitblik op de wedstrijd tegen Ajax zal Theo Lucius een poging wagen om zoveel mogelijk ballen Op de Stropdas te schieten. Verder beleeft hij opnieuw zijn mooiste moment van geluk uit zijn carriere. Ook zal een kijker zijn favoriete moment van zijn club laten zien en van chauvinistisch commentaar voorzien.



Theo Lucius komt dus uitgebreid aan bod bij FC Brabant. De voetballer uit Heeswijk-Dinther is ??n van de populairste PSV'ers, maar moet dit seizoen voornamelijk op de reservebank toekijken hoe zijn club zowel nationaal als internationaal furore maakt. Neemt Lucius genoegen met die bijrol? Hoopt hij bij het vertrek van Mark van Bommel zijn plek over te nemen? Of kijkt Lucius al uit naar een andere club? Op deze vragen geeft Theo Lucius vrijdag antwoord in FC Brabant.
Uiteraard in FC Brabant ook weer voorbeschouwingen op de wedstrijden van alle Brabantse eredivisieclubs en het allerlaatste clubnieuws.
FC Brabant, vrijdag 19.05, 21.05, 22.05 en 23.05 uur. Zaterdag tot 18.00 herhaling.




Tags

lucius arena beleeft bijrol bommel clubnieuws dinther furore heeswijk herdgang herhaling poging populairste reservebank stropdas toekijken topper voorbeschouwingen vooruitblik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage