Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV LOOT OLYMPIQUE LYON (eerst uit)

18 maart 2005 11:36

Verslaggever: RvN

Volg loting LIVE in de PSV Chatbox. Manager wedstrijdzaken Ron Verkerk is namens PSV aanwezig in Nyon.

PSV heeft in Nyon een kwartfinale geloot tegen het Franase Olympique Lyon. De Franse kampioen is koploper in Frankrijk en toonde zich ook in de Champions League een absolute topclub. PSV krijgt dan ook een hele zware dobber aan de Fransen. Spijtig voor PSV hebben ze niet het imago van een Europese topclub.

Lotingsresultaat:
Liverpool - Juventus
AC Milan - Inter
Olympique Lyon - PSV
Chelsea - Bayern Munchen

kwartfinale: 5/6 april en 12/13 april
halve finale: 26/27 april en 3/4 mei

Na de loting wordt bepaald welke duels op dinsdag en welke op woensdag gespeeld worden.


Vanaf 12.00 uur is in Nyon de loting voor de kwartfinales en halve finales van de Champions League. De kwartfinales worden gespeeld op 5/6 April en een week later de terugwedstrijd. De loting is live te zien op Eurosport en UEFA.com. Uiteraard kan je rond 12.00 uur ook terecht op PSV Netwerk om de loting live te volgen. Volg hem svp via de PSV Chatbox zodat je de loting samen kunt volgen met andere PSV fans en direct feedback krijgt. Daarmee zorg je er ook voor dat de server niet overbelast raakt en de site bereikbaar blijft voor iedereen.

De loting is volledig open, PSV kan dus alle teams loten. Bij PSV werd door diverse spelers de voorkeur uitgesproken voor Liverpool. Ook PSV fans kozen massaal voor Liverpool als gewenste tegenstander. Bij bijna alle andere kwartfinalisten, of door media in hun land, werd PSV genoemd als best mogelijke tegenstander. Ook de bookmakers geven PSV de minste kans op een stuntje.

Liverpool mag echter zeker niet onderschat worden. De Britse ploeg presteert in de Champions verrassend sterk onder de nieuwe Spaanse coach Benitez die eerder furore maakte in het Europese voetbal met Valencia. Bij Liverpool wordt er dan ook al volop gesproken over 'doing-a-porto' verwijzend naar de enorme verrassing van Porto door de Champions League te winnen als complete outsider vorig seizoen.

Meer op




Tags

liverpool lyon nyon chatbox kwartfinales porto bayern benitez bereikbaar bookmakers chelsea dobber doing eurosport feedback franase frankrijk furore imago inter juventus kozen kwartfinalisten loten lotingsresultaat milan outsider overbelast ron server spijtig stuntje svp uefa valencia verkerk verwijzend wedstrijdzaken zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage