Transparent
Inloggen
Sluiten

Hattrick Van Bommel bij laatste Ajax-PSV

20 maart 2005 14:28

In zijn laatste Ajax-PSV (in competitieverband in ieder geval, in de bekerfinale zou nog een duel kunnen volgen) was PSV aanvoerder Mark van Bommel de grote man. Op het middenveld toonde Mark van Bommel dat hij op dit moment de beste middenvelder in de Nederlandse competitie is. Hij vocht priv?-oorlogjes uit met Van der Vaart en Sneijder, kwam steeds als winnaar uit de strijd en beloonde zijn goede spel van de laatste tijd met een hattrick. In blessuretijd voor rust scoorde hij en vervolgens tweemaal na rust. Hij zal daarmee ook zijn gram hebben gehaald voor de frustraties van de afgelopen periode rond het Nederlands elftal en gebrek aan waardering. Nu alle middenvelders van Ajax genadeloos door het ijs zijn gezakt, kan Van Basten zaterdag niet meer om Van Bommel heen.




Tags

bommel hattrick basten bekerfinale beloonde gram oorlogjes priv vaart vocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage