Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Blind lyrisch over PSV

22 maart 2005 00:29

Verliezen van PSV had Danny Blind vooraf al min of meer ingecalculeerd. De nieuwe coach van Ajax zei vooraf dat PSV een ontzettend goed team heeft dat ongelooflijk goed in balans is. "Ze spelen veel vanuit discipline, maar toch is er voldoende variatie. Het middenveld wisselt veel en goed van positie, als iemand een positie overneemt, bijvoorbeeld een rechtsbuiten of een middenvelder, dan doen de spelers wat die positie van ze vraagt. En dat is razend knap. Dan ben je heel ver als elftal. Het enige waar ik op hoopte was dat het geen doemscenario zou worden", aldus Blind. Dat doemscenario kwam er uiteindelijk wel door de ontluisterende 4-0 nederlaag. "Maar ik ben er niet van geschrokken. Het verbaast me niet wat er vandaag gebeurt. Het verschil tussen PSV en Ajax was wel wat groter dan het verschil in punten op de ranglijst".




Tags

blind danny doemscenario discipline ingecalculeerd overneemt razend variatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage