Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel waarschijnlijk in de basis bij Oranje

22 maart 2005 20:42

Verslaggever: JV

Na hevige kritiek in de media en een hattrick van Van Bommel tegen Ajax is ook Marco van Basten waarschijnlijk om. Ondanks dat de middenvelders Cocu en Sneijder weer bij de selectie zitten, heeft de bondscoach laten doorschemeren dat hij zaterdag voor Van Bommel een basisplaats heeft ingeruimd. "De kans dat hij mag beginnen, is heel erg groot. Hij steekt in een goede vorm en is heel gedreven. Hij doet het momenteel heel goed," aldus de bondscoach. De laatste keer dat de speler die het hele seizoen al in een goede vorm is en zijn hele loopbaan al gedreven, een basisplaats had, was in oktober 2004. De aan zijn hamstring gekwetste Cocu start normaal gesproken ook niet op de bank.

Meer op




Tags

bommel cocu oranje basten gekwetste hattrick hevige ingeruimd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte