Transparent
Inloggen
Sluiten

Phillip Cocu: 'Er is de wil om voor elkaar te werken'

27 maart 2005 11:11

Verslaggever: JV

Door de aanslag van Babel in de historische wedstrijd tegen Ajax verkeerde Phillip Cocu lang tijd in onzekerheid of hij tegen Roemenie wel kon spelen. Na 41 seconden kopte de routinier al zijn tweede bal binnen een week achter doelman Lobont. "De medische staf heeft er alles aan gedaan om mij op tijd fit te krijgen. Voor de ploeg was het lekker dat ik zo vroeg kon scoren. Voor mij puur anticiperen op de bal. Ik moet het bij corners van de beweging uit stilstand hebben. In dit team zit gigantisch veel gretigheid en er is de wil om voor elkaar te werken. Daarom staan we als ploeg sterk. Op dit moment kunnen we uitstekend vechten voor een goed resultaat. Dat moeten we de komende tijd uitbouwen naar goed voetbal. De ploeg is nieuw en moet nog meer naar elkaar toegroeien", aldus de aanvoerder van het afgelopen EK.

Meer op




Tags

cocu aanslag anticiperen babel corners gretigheid lobont onzekerheid roemenie routinier seconden stilstand toegroeien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage