Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV supporters dringen aan op andere kaartverkoop belangrijke uitwedstrijden

Verslaggever: MP

PSV supporters vinden dat de huidige wijze van kaartverkoop van belangrijke uitwedstrijden beter kan. Op het PSV forum dringen zij aan op een voorrangregeling voor supporters die vaker uitwedstrijden van PSV bezoeken ongeacht de wijze van vervoer. Ook vinden zij dat er meer interactie tussen de kaartverkoop van eigen vervoer en georganiseerd vervoer moet komen. Zij willen het liefst dat alle beschikbare toegangskaartjes eerst los worden verkocht met daarbij voorrang voor de hondstrouwe PSV supporters die er bijna altijd zijn ongeacht de wijze van vervoer. Een eventuele georganiseerde reis is vervolgens alleen te boeken op vertoon van het toegangskaartje. Aanleiding voor de kritiek is de wijze van kaartverkoop voor de uitwedstrijd Lyon-PSV die dinsdag gespeeld wordt.

In 13 minuten waren afgelopen zaterdag de ruim 1300 beschikbare eigen vervoer kaarten uitverkocht. Veel hondstrouwe PSV fans, die de eigen reis alweer hadden geregeld, grepen naast toegangskaarten. Sommige van hen kondigde aan zonder kaartje naar Lyon af te reizen om daar kaarten op vakken bestemd voor Lyon supporters te regelen. Andere hebben de vrije dagen weer ingeleverd en het hotel moeten annuleren. Op het allerlaatste moment werden er echter toch 200 kaarten overgeheveld. Ook deze 200 extra eigen vervoer kaarten waren vandaag weer binnen 3 minuten uitverkocht. De verkoop van georganiseerd vervoer loopt al vanaf 21 maart en er zijn nog steeds enkele kaarten in combinatie met een busreis te koop.

Meer op Uitwedstrijd supporters Forum




Tags

vervoer lyon hondstrouwe annuleren bestemd busreis grepen interactie kaartje kondigde toegangskaarten toegangskaartje toegangskaartjes vakken vertoon voorrang voorrangregeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte