Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV gedoseerd naar 2-0 tegen Utrecht

2 april 2005 21:25

PSV kende in de aanloop naar het treffen tegen Olympique Lyon geen enkel probleem in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De tegenstander kon geen enkele vuist maken en daarom hoefde PSV zich eigenlijk geen moment in te spannen om de drie punten zonder risico in eigen huis te houden. PSV zou uiteindelijk met 2-0 winnen, een stand die al bij rust was bereikt.

PSV was de ploeg die zocht naar de openingen, FC Utrecht hoopte slechts op een counter. PSV speelde op een te laag tempo om attractief te worden. De ploeg had echter het vertrouwen dat de goal wel zou komen. Zoals eigenlijk bijna het gehele seizoen kwam die ook. Eerst was het Vennegoor of Hesselink die in de rebound van een vrije trap van Bouma kon binnenwerken. Vlak voor rust kreeg Park de bal van een tegenstander voor de voeten. Hij aarzelfde niet en schoot de beslissende 2-0 binnen.

PSV bleef in de tweede helft zoeken naar mogelijkheden, maar omdat dat bewust op een gedoseerde manier gebeurde zonder onnodigde krachten te verspelen kwamen die er nauwelijks. Minder leuk voor het publiek, maar slechts drie dagen voor het treffen tegen Olympique Lyon zal weinigen dat de ploeg kwalijk nemen.



Bekijk het wedstrijdverslag van Celinefan van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

utrecht gedoseerd lyon aarzelfde attractief binnenwerken bouma celinefan counter gedoseerde hesselink krachten onnodigde openingen park rebound spannen vennegoor verspelen wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte