Transparent
Inloggen
Sluiten

Vluchten naar Milaan worden al geboekt

9 april 2005 10:59

Verslaggever: MP

Bij de uitwedstrijd tegen Lyon in de kwartfinale van de Champions League werden er al hotels geboekt nog voordat de wedstrijdkaartjes in de verkoop gingen. Ondanks dat PSV nu nog niet eens zeker is van de halve finale, zijn er al veel supporters die alvast een vliegticket naar Milaan hebben geboekt. "Rond de wedstrijddatum op 26 april zijn er nog slechts vijf tot vijftien plaatsen per vlucht vrij", aldus de commercieel directeur van Ryanair in het Eindhovens Dagblad.

Het boeken is mogelijk omdat de speeldatum en de speelstad vanwege de Milanese derby al wel vastliggen. Gezien de enorme capaciteit van het San Siro / Guiseppe Meazza stadion moeten de Milanese clubs minimaal 4.300 kaarten beschikbaar stellen aan de bezoekende club. Het verleden heeft bovendien uitgewezen dat als de vraag het aanbod overtreft beide Milanese clubs genegen zijn om aanzienlijk meer kaarten beschikbaar te stellen.

Meer op




Tags

milaan milanese capaciteit derby guiseppe hotels lyon meazza overtreft ryanair san siro speelstad vliegticket vlucht wedstrijddatum wedstrijdkaartjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage