Transparent
Inloggen
Sluiten

"PSV kan kampioen worden in de beker"

12 april 2005 13:15

Verslaggever: BvT

Het Feyenoord Fanzine Lunatic News meldt vandaag een leuke eigenaardigheid. PSV kan namelijk kampioen worden tijdens de bekerwedstrijd Feyenoord-PSV van 20 april aanstaande.

Een en ander is een gevolg van het feit dat AZ, de enig overgebleven concurrent om de landstitel, op dezelfde dag een uitwedstrijd speelt bij FC Utrecht, in de competitie. Een nederlaag van de Alkmaarders k?n betekenen dat PSV tijdens de tweede helft van het bekerduel tegen Feyenoord kampioen wordt.

Uiteraard is een en ander afhankelijk van de uitslagen van komend weekend. Als PSV uit bij Willem II wint, AZ thuis van NAC verliest en de klassieker Feyenoord-Ajax in een gelijkspel eindigt, betekent een nederlaag van AZ in het duel met FC Utrecht dat de Eindhovenaren niet meer te achterhalen zijn (16 punten met nog 5 wedstrijden te gaan).

"Aangezien FC Utrecht - AZ om 20:00 begint en Feyenoord - PSV om 20:45 kan PSV in de rust van het bekerduel kampioen worden", aldus Lunatic News.

Meer op




Tags

feyenoord utrecht bekerduel lunatic eigenaardigheid fanzine klassieker landstitel nac

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage