Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink wil defensie ontluchten

12 april 2005 18:59

PSV zal woensdag tegen Olympique Lyon niet leunen op de verdediging. "We gaan morgenavond niet angstig naar achteren lopen, dat is niet ons spel of ons uitgangspunt. We willen ons compacte blok op afstand van het doel neerzetten en gaan voor een score. Dan ontlucht je de defensie", aldus Guus Hiddink op de persconferentie. Hiddink rekent zich nog niet rijk. "Lyon heeft een ploeg die durft te spelen. Individueel zijn ze atletisch, krachtig en erg sterk. Het is een uitgebalanceerde ploeg waarin iedereen zijn taken kent en met weinig zwakheden. Maar ze moeten voor een doelpunt gaan, ze zien zichzelf als outsider in dit toernooi. Er rust veel druk op hen. Ze spelen weliswaar wel eens met andere namen, maar behouden altijd dezelfde tactiek. Dat is dus met de punt naar achteren toe. Het wordt heel moeilijk. Lyon heeft heel veel kwaliteit. Maar als we ons beste niveau halen, dan verwacht ik dat we later deze maand naar Milaan moeten. We denken niet: dit is onze finale. Nee, de finale, d?t is de finale".




Tags

hiddink lyon ontluchten angstig compacte leunen milaan ontlucht outsider uitgebalanceerde zwakheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage