Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook eigen vervoer kaarten AC Milan in no-time uitverkocht

16 april 2005 12:55 - PSV.nl

Verslaggever: MP

Alle eigen vervoer kaarten die vanochtend om 12.00 uur bij TicketBox in de verkoop gingen voor de uitwedstrijd in AC Milan waren in slechts 9 minuten uitverkocht. In totaal had PSV 4.000 kaarten ter beschikking. PSV heeft bekend gemaakt dat er 3.000 beschikbaar waren voor eigen vervoer. Bij de Supportersvereniging PSV kon vanaf donderdag tot en met zaterdagmiddag half ??n een buspendel of een vliegreis geboekt worden. Zij waren allen dus zeker van een wedstrijdkaartje.

Sommige supporters namen het zekere voor het onzekere en hebben de verkoop van eigen vervoer niet afgewacht. Andere zijn vanochtend het land ingereisd, om ver buiten Eindhoven een Ticketboxverkooppunt op te zoeken. De run op kaarten was te verwachten. Alle vluchten van Ryanair, de prijsvechter die vanaf Eindhoven Airport vertrekt, zitten rond de 26ste al vol terwijl er nog geen los wedstrijdkaartje over de toonbank was gegaan. Bij Global Aviation op Eindhoven Airport kwamen zelfs al verzoeken binnen om een 'eigen' vliegtuig te huren. Niets is de PSV-fan te gek om zijn club in Milaan aan te moedigen. Het enige probleem zijn de schaarse wedstrijdkaarten.

Maandagmiddag wordt bekend of PSV meer kaarten ter beschikking krijgt, indien dit het geval is dan gaat de verkoop van deze extra kaarten woensdag van start. Probleem voor PSV is wellicht dat de verkoop voor de eigen plekken in het Philips stadion al begonnen is. Iedere seizoenkaarthouder van PSV kan zijn eigen plek terugkopen. PSV kan AC Milan dus geen extra vak meer aanbieden, mochten ook zij extra kaarten willen hebben. Het bezoekersvak in Eindhoven biedt slechts plaats aan 1625 supporters. Dit is zelfs onder de 5% grens die de UEFA verplicht stelt. In de vorige rondes kreeg Manchester United bijna 10% van de totale stadioncapaciteit van San Siro, Inter Milan kreeg zelfs 20.000 kaarten.

Meer op PSV.nl




Tags

milan vervoer airport time wedstrijdkaartje aviation bezoekersvak buspendel ingereisd inter milaan prijsvechter run ryanair san seizoenkaarthouder siro stadioncapaciteit supportersvereniging terugkopen ticketbox ticketboxverkooppunt toonbank uefa vliegreis wedstrijdkaarten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage