Transparent
Inloggen
Sluiten

Zorgen fans voor doorbraak bij kaartverkoop?

28 februari 2003 20:50 - PSV Forums: Vitesse-PSV

Verslaggever: BvT

Twee dagen terug berichtten we hier al over het onbegrip dat onder supporters bestaat met betrekking tot de kaartverkoop rond de wedstrijd Vitesse-PSV. PSV-fans die graag naar Arnhem reizen op eigen vervoer zijn hierbij gedwongen hun kaarten op te komen halen in Eindhoven aan het stadion, om onduidelijke redenen. Voor enkele PSV Forums leden aanleiding om een onderzoekje te beginnen en de door PSV en de Supportersvereniging opgegeven redenen te spiegelen aan de praktijk. De resultaten zijn veelbelovend.

Zo blijkt de aanvankelijk door PSV Kaartverkoop opgegeven verklaring dat een technische onmogelijkheid bij Ticketbox verkoop via dat kanaal van kaarten onmogelijk maakt, gemakkelijk te omzeilen. Tevens blijkt dat PSV zelf de betreffende constructie kent en zelfs gebruikt: voor de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd PSV-Heerenveen. De club legt nu de 'schuld' bij Vitesse, dat niet voldoende meewerkt. Dat verschijnsel is echter bekend en hoeft geen belemmering te zijn; navraag leert dat de supportersvereniging van Feyenoord een eenvoudige constructie hanteert om de kaartverkoop voor eigen vervoer ?n buscombi bijtijds te laten beginnen (details). Forumlid aqua giganta heeft een voorstel hiertoe nu ingediend bij PSV en de supporters wachten in spanning op het antwoord.

Een andere opmerkelijke bevinding van de supporters is dat het technisch wel degelijk mogelijk is verschillende prijzen te voeren in combinatie met Ticketbox. De Supportersvereniging PSV beweert al tijden dat dit niet mogelijk is, waardoor de kaartverkoop voor de eigen buscombi uitsluitend via de supporterswinkel kan verlopen. Echter, SC Heerenveen blijkt hierop d? oplossing gevonden te hebben: niet-leden van de Friese supportersvereniging betalen in de bus bij voor de combi naar Feyenoord van 22 maart aanstaande en de kaartverkoop loopt via Ticketbox. Een subliem eenvoudige aanpak. Ook hierover wachten de fans nog op antwoord, van de Supportersvereniging.

De beide nieuwe vondsten van de fans klinken veelbelovend en kunnen voor een doorbraak zorgen in de klantvriendelijkheid bij de kaartverkoop voor vooral uitwedstrijden. Het valt echter af te wachten hoe PSV en de Supportersvereniging met deze nieuwe ontwikkelingen om zullen gaan. Onduidelijk is voorlopig waar de club in deze precies staat. Wil PSV werk maken van de kaartverkoop om ernaar te streven dat er zoveel mogelijk fans met de club meereizen elke wedstrijd of zijn er nog andere (belangrijke) afwegingen? Wordt vervolgd.

Meer op PSV Forums: Vitesse-PSV




Tags

supportersvereniging ticketbox buscombi constructie feyenoord heerenveen opgegeven vervoer vitesse aqua arnhem belemmering berichtten bevinding bijtijds combi forumlid friese giganta hanteert kanaal klantvriendelijkheid klinken meereizen meewerkt navraag omzeilen onbegrip onderzoekje onmogelijkheid spiegelen subliem supporterswinkel uitsluitend verschijnsel vervolgd vondsten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte