4 november 2008
-
Champions League
-

PSV heeft dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille ruim verloren. In Marseille werd het 3-0 voor de Fransen. Olympique Marseille kwam in de dertigste minuut op voorsprong door een doelpunt van Bakari Koné. Hij liep Addo eruit. In de eerste helft had PSV zelf ook nog goede kansen op een treffer. In de tweede helft liep Olympique Marseille met twee treffers van Mamadou Niang weg van PSV door nieuwe fouten achterin.

PSV vierde, heeft UEFA Cup kwalificatie niet meer in eigen hand

PSV heeft na de ruime nederlaag in Marseille de plaatsing voor de UEFA Cup via de derde plaats niet meer in eigen land. Aangezien het onderlinge resultaat van PSV tegen Olympique Marseille op doelsaldo negatief is, zal PSV punten moeten halen tegen Atletico of Liverpool en zal Marseille in die duels minder punten moeten behalen.

Stevens: eerste helft goed gespeeld

Huub Stevens was wel te spreken over de eerste helft van PSV. "In de eerste helft hebben we heel goed gespeeld, maar vergaten we onszelf te belonen. Zodra je ze de ruimte geeft, worden ze levensgevaarlijk.In de tweede helft zijn we echter toch in die counterval gelopen."

PSV: Eric Addo

Andreas Isaksson, Dirk Marcellis, Eric Addo ('66 Jan Kromkamp), Timmy Simons, Carlos Salcido, Stijn Wuytens, Ibrahim Afellay ('78 Stef Nijland), Edison Méndez, Jason Culina, Otman Bakkal ('61 Balázs Dzsudzsák), Danny Koevermans

Opstelling Olympique Marseille

Mandanda, Bonnart, Cana, Hilton, Taiwo, Ziani, M'Bami, Ben Arfa ('74 Kaboré), Cheyrou, Koné ('82 Valbuena), Niang ('86 Grandin)

Randstadphoolies.nl: PSV dik onderuit in MarseillePhilips Army: Côte d'a Zuur!PSV Zuipsite: 59 Foto's Olympique Marseille - PSV
PSV-EMM: PSV hard onderuit

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 4.45. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.